banana pops

By 28.6.16 , , , , , ,

thumbnail


Kiedy ciepło za oknem sprawia, że coraz chętniej poszukujemy przepisów na przynoszące ochłodę przekąski, warto wypróbować nasz przepis na banana pops, czyli mrożone banany na patyku z polewą z gorzkiej czekolady i zdrowymi posypkami. Ich wykonanie zajmuje jedynie kilka chwil, a po umieszczeniu ich w zamrażalniku możemy sięgać po nie kiedy tylko najdzie nas ochota na zdrową słodką przekąskę!


When the heat outside becomes so unbearable that we all SCREAM for ICE CREAM, our recipe for cute looking banana pops is just what you need! These frozen bananas, generously coated with chocolate and sprinkled with some healthy toppings are incredibly easy to make and having them placed in the freezer at all times lets you to grab this delicious snack whenever you crave it!

watch our video here:

lody DSC_0843


Składniki:

5 bananów
tabliczka gorzkiej czekolady
dowolne posypki
(my użyłyśmy suszonych truskawek, płatków kokosowych i ekspandowanego amarantusa)

Banany obrać, przekroić na połowę. Umieścić na drewnianych patyczkach, rozłożyć na papierze do pieczenia/folii aluminiowej, polać rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladą i pokryć obficie posypkami. Mrozić przez noc lub przynajmniej 5 godzin.




Ingredients:

5 bananas
a bar of dark chocolate
toppings of choice
(in our case dried strawberries, coconut flakes and expanded amaranth)

Peel the bananas and cut them in half. Pop the lolly sticks into the bananas, making sure it doesn't go through or stick out of the sides! Place on a baking tray lined with parchment paper, top up with sprinles of choice. Freeze overnight or for at least 5 hours.


DSC_0849 DSC_0872 DSC_0882

You Might Also Like

0 komentarze