blueberry cupcakes

By 15.5.16 , , , , , , ,

DSC_0805a


Jeśli uwielbiacie jagodowe muffiny, z pewnością zasmakują Wam także nasze babeczki z borówką amerykańską i puszystym kremem. Pokryte z wierzchu cynamonową kruszonką, przystrojone kremem i borówkami babeczki te są wilgotne, miękkie i nie tylko łatwe do upieczenia, ale też pięknie wyglądają!



If you like blueberry muffins you will certainly fall in love with our blueberry cupcakes. Topped with a cinnamon crumble, cream and fruits, our cupcakes come out of the oven slightly moist and tender. They are not only yummy and easy to bake, but also look delicious!


DSC_0783a


Składniki (na około 24 babeczki):

3 szklanki mąki
1 1/2 szklanki cukru
1/2 łyżeczki soli
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2/3 szklanki oleju roślinnego
2 jajka
2/3 szklanki mleka
szklanka borówek amerykańskich


kruszonka:

1 szklanka cukru
2/3 szklanki mąki
1/2 kostki masła
2 łyżeczki cynamonu

krem:

250g mascarpone
330 ml śmietanki 36%
2 łyżki cukru pudru 

Mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia umieścić w jednej misce, wymieszać łyżką aż do połączenia. W oddzielnej misce zmiksować na małych obrotach olej, jajka i mleko, następnie dodać do suchych składników. Do ciasta wsypać borówki, wymieszać. Przekładać do foremek, posypując kruszonką (wymieszać widelcem cukier, mąkę, masło i cynamon). Piec przez 20-25 minut to zarumienienia w 200'C.

Babeczki po ostudzeniu ozdobić kremem: ubić śmietankę z cukrem i wymieszać ją z mascarpone. Udekorować borówkami.




                            




Ingredients (for 24 cupcakes):

3 cups of flour
1 1/2 cup sugar
1/2 teaspoon salt
2 teaspoons baking powder
2/3 cup vegetable oil
2 eggs
2/3 cup milk
1 cup fresh blueberries


for the crumble:

1 cup sugar
2/3 cup flour
1/2 cup butter
2 teaspoons ground cinnamon


for the frosting:

250g mascarpone
330 ml of 36% cream
2 tablespoons powdered sugar

 Place flour, sugar, salt and baking powder in one bowl, mix with a spoon. In a separate bowl mix vegetable oil, eggs and milk, then add the mixture to the dry ingredients. Fold in the blueberries. Place the dough into muffin cups and top with crumble (mix the sugar, flour, butter and cinnamon with a fork). Bake for 20-25 minutes at 200°C until golden brown.

Cool the cupcakes and decorate them with frosting: whip the cream with the sugar and mix it with the mascarpone. Top with blueberries.



DSC_0770a DSC_0860a DSC_0888 DSC_0878a

easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes easy recipe blueberry cupcakes recipe delicious cupcakes frosting blueberry recipe amazing quick easy recipe for blueberry cupcakes

You Might Also Like

0 komentarze