banana muffins

By 19.4.15 , , , , , , , , , ,



Muffiny bananowe to już tradycja. Gdy tylko w domu znajdzie się kilka bardzo dojrzałych bananów to znak, że pora je upiec! Do ich wykonania nie potrzebujemy miksera, zajmują nie więcej niż pięć minut dlatego idealnie sprawdzą się na śniadanie czy jako szybkie coś słodkiego.

___________


Banana muffins are now a staple at every home. Whenever you are left with a few very ripe bananas it's a sign that it's time to bake! You will not need a mixer and these muffins take no more than five minutes so they are perfect for breakfast or as a little something to satisfy one's sweet tooth.



Składniki:

3 dojrzałe banany
1/3 kostki masła
1 jajko
3/4 szklanki trzcinowego cukru
1,5 szklanki mąki
1 łyżeczka sody oczyszczonej
szczypta soli


Banany rozgnieść widelcem, dodać roztopione masło, cukier i jajko. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać razem i dodać do bananów. Mieszać do połączenia się składników Masę nakładać łyżką do formek na muffiny. Można posypać z wierzchu wiórkami kokosowymi. Piec przez 30 min w 175'C.


___________


Ingredients:

3 ripe bananas
1/3 cup of butter
1 egg
3/4 cup of brown sugar
1.5 cups of flour
1 teaspoon of baking soda
a pinch of salt


Mash the bananas with a fork, add the melted butter, sugar and egg. Sift together the flour, baking soda and salt and add to the banana mix. Stir with a spoon to combine the ingredients. Line muffin tray with paper muffin cases and distribute the mix evenly. You can sprinkle some grated coconut on top. Bake for 30 minutes at 175'C.



You Might Also Like

1 komentarze